Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Site 03a Netwerkbeheerder gezocht 1aOnze ICT beheerder Ben Sleegers heeft het bestuur te kennen gegeven zijn functie aan het eind van dit jaar te willen overdragen aan een opvolger. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe ICT beheerder die deze vrijwilligersfunctie van Ben wil overnemen.

Wij zoeken iemand die aantoonbare ervaring heeft met het beheren van netwerk- en computersystemen.

Het gaat om enkele uren per maand en omvat het operationeel houden van het netwerk en van de computers en printers van de vereniging op het clubhuis.

Daar hoort ook bij het installeren en updaten van programma’s en het oplossen van storingen, dit laatste uiteraard binnen een redelijke termijn.

Natuurlijk zoeken we het liefst in ons eigen ledenbestand, maar mocht je daarbuiten iemand kennen die interesse zou hebben in deze functie dan staan we daar voor open.

Voor vragen over de functie of tips over personen die interesse hebben, kun je contact opnemen met onze secretaris, Nicole Hendriks. Dit kan via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
telefoon 06-30855688.