Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Een bedrag van € 1.100 voor de Stichting Samenwerking Geldrop – Burkina Faso

Woensdag 21 augustus werd de jaarlijkse Goed Doelwedstrijd gespeeld door de Heren Senioren. Onder een strak blauwe hemel werd door 94 heren (shotgun) op de Sprookjes-Libellenbaan en op de Old Course afgeslagen. De spelvorm was greensome met een stableford handicapverrekening.
Het was dit jaar de eerste keer dat er een speciale wedstrijd voor het goede doel op de Old Course werd gespeeld. En met succes. Op deze manier hoefden de Old Course leden niet naar de Sprookjes-Libellenbaan, maar konden zij op “hun eigen” baan hun steentje bijdragen aan het goede doel..

De zon liet de heren die dag niet in de steek. Met een temperatuur van 22-23 graden sloegen zij hun ballen, chipten en putten ze, onder het motto: het is voor een goed doel.

Het spel verliep vlot zonder al te veel oponthoud. Af en toe een klein beetje wachten. Dit hinderde de Heren niet. De sfeer was en bleef prima. Zij speelden allemaal de 18 holes keurig uit en gingen daarna naar het clubhuis..
Tussen 15.15 en 15.30 uur meldden de meeste flights (ook de deelnemers van de Old Course) zich daar. Op een zonovergoten terras werden de slagen en de verdiende punten van die dag nog een keer doorgenomen. Uiteraard met een glaasje erbij.

Medelid Hans van IJzeren had bij zijn laatste keuze voor een goed doel (hij stopt met het adviseren) aangegeven dit jaar de Stichting Samenwerking Geldrop – Burkina Faso te selecteren. Deze stichting sloot voor het meest aan bij de vooraf opgestelde criteria.
Na het kopje soep van Toon en tijdens de borrel kon die middag een bedrag van € 1.100 aan Marius van Brugge, penningmeester van deze stichting, worden overhandigd.

Prijswinnaars Sprookjes-Libellenbaan
050a1e prijs: Walter Pijls en Albert van Oss, 41 punten

2e prijs: Joost Huvenaars en Frits Dirckx, 38 punten

3e prijs: Piet Verheijden en Leo van de Sande, 37 punten

* Bijzondere verrichtingen
Double Longest, hole 15: Jan tijsen en Ben Sleegers

Double Neary, hole 6: Frans Bolsius en Jan Silverentand

 

Prijswinnaars Old Course
047a1e prijs: Bert Grooten en Ad Derks, 42 punten

2e prijs: Louis Kuiper en Jos Timmermans, 41 punten

3e prijs: Ger Bogie en Nol van Bilsen, 41 punten

* Bijzondere verrichtingen
Longest, holes 8: Wather Bouckaert en Hans van Isselt

Double Neary, Hole 3: Hans de Groot en Frans Relou

 

Na deze prijsuitreiking kon de dag worden afgesloten met de vaststelling dat het weer een mooie golfdag was geweest. Zeker ook omdat de gasten van de Stichting Samenwerking Geldrop – Burkina Faso tevreden huiswaarts konden keren.

Klik hier voor een foto-impressie.
Foto’s zijn gemaakt door Frans Blom