Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Op 5 januari vond de nieuwjaarsreceptie plaats. Zoals gebruikelijk werden we met champagne ontvangen door het team van de Hooghe Bergh. De receptie is door zo’n 140 leden bezocht en het werd een hele mooie middag waar alle ruimte was om gezellig bij te praten.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden ook de golfer, golfster en jeugdgolfer van het jaar bekend gemaakt en natuurlijk werden deze golfers in het zonnetje gezet. Sinds Weco2019 geldt een nieuwe rekenmethode om te bepalen wie over het betreffende jaar de eervolle titel in de wacht sleept.

De wijziging in de rekenmethode betreft onder andere het gegeven dat ook wedstrijden en de prestaties daarin in de berekening worden meegenomen. Het gaat dus niet meer alleen om de verlaging in handicap.

Op de foto zien we de prijswinnaars (vlnr).

Mario Smith beste golfer bij de heren, bij de dames was dat Suzette van Dam en de jeugdspeler van het jaar werd Marcus van der Wielen.

Het echtpaar Peter en Tonny Leltz wisten ieder in de eigen categorie de derde plek te bemachtigen en als tweede eindigde bij de heren Jan Morssink en bij de dames Rita Petit.

Omdat niet iedereen aanwezig was tijdens de nieuwsreceptie wensen wij via deze weg al onze leden een mooi nieuw golfjaar.

Het bestuur.