Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

De NGF-competitie ligt al weer even achter ons maar, tijdens het strokeplay-kampioenschap op zondag 17 juni, zijn twee Gulbergen-kampioensteams door onze voorzitter gehuldigd.

Met 12 dames/heren-teams en één jeugdteam zijn wij na de Eindhovensche, de grootste “leverancier” van NGF-competitie-teams in deze regio. Hierdoor spelen ruim 300 actieve golfers op onze baan, die over het algemeen eenieder verrast door de moeilijkheidsgraad, de berg en de kwaliteit.

Site 05a huldiging kampioenteamsKampioenteams

Twee Gulbergen-teams zijn dit jaar kampioen geworden.

Dames Senioren 3 met captain Helmi van der Linden, Margreet Zwennis, Elly de Rooij, Jess Albers, Brigitte van Lieshout, Jose Gottenbos en Marianne Engels. Op de foto worden zij door voorzitter Michael Munnich in het zonnetje gezet.
Zij wonnen op de laatste dag met 13-5, wat uiteindelijk goed was om met één winstpunt verschil kampioen te worden.Site 05b huldiging kampioensteams

Het team Heren 1 (27 holes), van captain Louis van den Bogaard met daarin Gerard van der Putten, Jan Morssink, Frank van Erp, Pim des Bouvrie, Leo Thijs, Diederick Gijsbers, Guus Hulshof en invaller Hugo de Groot, was vanaf dag één al favoriet in hun poule.
Maar de uiteindelijke beslissing van het laatste benodigde winstpunt viel op spectaculaire wijze door een Hole in One !! van captain Louis.

Onze voorzitter beloonde alle spelers met mooie woorden en een originele NGF-Gulbergen medaille.