Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei | 0492-592455 | keuze 2 | Mail ons

Zaterdag 16 en zondag 17 juniClubkampioenschap Strokeplay
Voor  deze wedstrijd is de inschrijving inmiddels gesloten, maar natuurlijk bent u van harte welkom om de eindstrijd van dichtbij te komen volgen. De zondag staat in het teken van nog meer activititeiten. Zie hieronder. 


Site 01ba WecoZondag 1 juli: ThemawedstrijdGolf and More. Vorig jaar een groot succes en dus voor herhaling vatbaar. Er wordt 9 holes gespeeld met 4 “stokken” (inclusief de putter) in de tas.  
Aanvang 18.00 uur, na afloop is er een lekkere sateh-barbecue (€ 10 p.p.)

Zaterdag 21 juli: Midzomerwedstrijd. Vorig jaar een groot succes, dit jaar weer!

Zaterdag 28 juli: Four Ball Better Ball, teamwedstrijd. De beste score van het teamlid is geldend waarbij rekening wordt gehouden met de individuele handicap van de teamspelers. 
Per team of individueel inschrijven (dan wordt een team samengesteld).Voor de laatste drie wedstrijden kunt u zich inschrijven via de site.

 

Huldiging kampioenen zondag 17 juni

Site 01bb KampioenZondag 17 juni:
Strokeplay kennismakingswedstrijd en huldiging kampioenen
Voor  de wedstrijd is de inschrijving inmiddels gesloten, maar kom gerust kijken. U wordt als niet-deelnemer van harte uitgenodigd, want op diezelfde dag worden de Kampioensteamsvan De Gulbergen, die deel hebben genomen aan de NGF competitie, gehuldigd. Na afloop van de wedstrijden en de huldiging is er een barbecue(€ 20 p.p.) voor spelers en publiek. Deelname barbecue graag vrijdag de 15ejuni of uiterlijk morgen (de 16e) doorgeven aan één van de medewerkers van de Hooghe Bergh.