0012 345 6789
office@insightfx.com
64184 Graham Place

Crystal Networks en Xenosite gaan samen verder onder de naam Eazit!

Door de krachten te bundelen ontstaat er één nieuwe, sterke speler op het gebied van zakelijke communicatie gericht op het MKB. Dit betekent dat Eazit alles in huis heeft om u volledig te ontzorgen, of het nu gaat om telefonie, internet, ICT, hosting of netwerk. Of allemaal. Wij zorgen dat het werkt.
Ruim 50 medewerkers zorgen er dagelijks voor dat onze diensten altijd voor u werken. Vanuit een landelijk dekkend servicenetwerk met locaties in Amsterdam, Houten, Drachten en Veldhoven staan we iedere dag voor u klaar. Resultaat, service, flexibiliteit en kwaliteit staan bij ons altijd voorop.

P&P Vastgoed en Bedrijfsovername B.V. houd zich bezig met het actief beleggen in Commercieel & particulier verhuurd vastgoed in Nederland.


P&P Vastgoed en Bedrijfsovername B.V.
Paradijslaan 20b
5611 KN Eindhoven
T. +31 (0)40-2370062
F. +31 (0)40-2449323

e-mail: info@poirongroep.nl 

Wie is B4B

Volgens het woordenboek staat bliss gelijk aan extase en extreem geluk. Dat gun ik iedereen in zijn leven, werk en zaken doen. Bliss betekent voor mij ook ‘zonder verstoringen’. Iedereen heeft in potentie alles in huis om te doen waarvoor hij of zij op deze wereld is en daar gelukkig van te worden. Als je die bestemming niet bereikt of uit het oog bent verloren, zit er dus wat in de weg. Ik help mensen graag ontdekken waar die verstoring zit en hoe die is op te lossen, met intuïtie en verstand in balans. Ik weet uit eigen ervaring hoe rijk je leven daarvan wordt.

Al aan het werk op jonge leeftijd, in loondienst, bij multinationals en MKB ondernemingen en altijd de droom om mijn eigen bedrijf te starten. Lange tijd durfde ik het niet aan en bedacht altijd van alles waarom dat toch echt niet kon: niet genoeg gestudeerd, te weinig financiële middelen, niet genoeg vaardigheden en nog veel meer onzekerheden. Die gedachten hielden me lange tijd vast waar ik zat. Een ingrijpende gebeurtenis in mijn leven was een keerpunt. Ik leerde luisteren naar mijn intuïtie waardoor mijn beperkende overtuigingen langzaam verdampten. Vanuit een nieuw ontdekt onmetelijk potentieel ben ik de uitdaging aangegaan.

Mijn doel was om mijn zachte, vrouwelijk, intuïtieve kant in te zetten in een leuke, mannelijke, zakelijke en fysieke wereld. Mijn affiniteit met bouwen zette ik om in het bedrijf dat hekwerken levert voor bouw en evenementen. Een succesvol bedrijf dat ik een aantal jaar geleden heb verkocht. Het was een geweldige tijd waarin ik enorm heb genoten en veel geleerd. Toch wilde ik verder.

Ik nam tijd voor bezinning en rust en ontdekte ik dat heel mijn leven in het teken staat van mensen ondersteunen, inspireren, motiveren en coachen. Op school kwamen klasgenoten al met hun problemen naar me toe. Op alle plekken waar ik gewerkt heb, namen mensen me in vertrouwen. Zij leken succesvol en sterk aan de buitenkant, maar diep ongelukkig van binnen. Mensen helpen door te luisteren, vragen te stellen en inzicht te geven, ging als vanzelf. Met dat inzicht wilde ik verder.

Die mooie ontdekking is de reden dat ik in 2015 opnieuw het roer heb omgegooid. Ik investeerde in vele opleidingen, in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en groei. Met die blissvolle bagage richt ik me professioneel volledig op trainen en coachen van succesvolle ondernemers en CEO’s die vaak onder grote druk functioneren. Met mij als confidante is het een stuk minder eenzaam aan de top. Gewoon omdat je in alle vrijheid en vertrouwen ook eens over jouw twijfels kunt praten.

Niets is onmogelijk. Dat is het motto van Lars van Breukelen. Lars is al meer dan twaalf jaar werkzaam in de interieurbouw. Hij begon zijn loopbaan in de werkplaats, maar is inmiddels vooral actief als werkvoorbereider. Lars is veelal het eerste contact voor klanten. Hij bezoekt projecten op locatie, stemt daar wensen en eisen af, meet in en koopt de benodigde materialen in.

Het kan niet apart genoeg… als we Hans Kessels mogen geloven. Hans is ruim tien jaar werkzaam in de interieurbouw. Hij is gespecialiseerd in computergestuurde machines, waaronder CNC-machines en zaagmachines, waarmee hoge kwaliteit interieurs efficiënter geproduceerd kunnen worden. Hans maakt alle technische tekeningen voor de productie, waarbij hij gebruikmaakt van geavanceerde 3D-software. Dankzij een directe koppeling met de werkplaats kunnen zijn ontwerpen, na akkoord, snel en efficiënt geproduceerd worden.

Bouwen, verbouwen, renoveren, uitbreiden? QLYX zorgt voor de perfecte finishing touch! Wij verrichten alle werkzaamheden op het gebied van ‘zachte afbouw’ voor opdrachtgevers in onder meer retail, zorg, kantorensector en onderwijs.

QLYX is een welkome partner voor architecten, gespecialiseerde aannemers en projectmanagementbureaus in Nederland, België en Duitsland.

QLYX verricht voor u de gehele ‘zachte afbouw’, van A tot Z. Door zorgvuldige en strakke afstemming van werkzaamheden verloopt het traject aanzienlijk sneller en efficiënter. En vooral ook volledig beheersbaar, waardoor u verzekerd bent van een oplevering exact volgens planning en budget. Afspraak is afspraak.