0492 - 592455 | keuze 2

Leden van businessclub Golf De Gulbergen

Attero

Attero is een landelijk en internationaal opererend milieubedrijf...

BC De Lounge

Businessclub De Lounge is gelegen op de eerste verdieping in de zuidoost hoek van het Philips Stadion...

APS

APS Personeelservices is een familiebedrijf dat al sinds 1975 uitzendt en detacheert...

Seerden Industriële Verpakking

Seerden Houtgroup B.V. ontwerpt voor bedrijven de verpakkingsoplossing op maat...

Nero

NERO water is al jaren toonaangevend in de drinkwaterindustrie vanwege de hoogste kwaliteitsgarantie, efficiency en service...

Intelectric

Intelectric is een vooruitstrevende, dynamische en snelgroeiende organisatie bestaande uit drie werkmaatschappijen...

Helmond Precisie

Helmond Precisie is toeleverancier van as-vormige producten met heel vaak hoge nauwkeurigheden en zeer kleine toleranties...

ETB Van Keulen Nuenen

ETB Van Keulen weet elektrotechniek te vertalen in slimme oplossingen die het verschil maken in uw omgeving.

Van Bussel Groep

Kies voor de persoonlijke werkwijze van een familiebedrijf bij uitstek. Profiteer van ruim 50 jaar ervaring in de vastgoedbranche...

Hoffmann Groep

Hoffmann Groep biedt de uitkomst met veilig en verantwoord ondergronds bouwen. Met Krings, Hoffmann bodemtechnieken, W-dam, Wedam & Winmix.

Wilbers & Wilbers

Sinds 40 jaar is onze familie actief in het produceren van feestartikelen (kleding, pruiken en hoeden)...
Piet Heijl heeft na de verkoop van de activiteiten van P. Heijl Automaterialen zijn activiteiten m.b.t. vastgoed en vastgoedbeheer ondergebracht in de Heijl Groep. Duurzaamheid en betrouwbaarheid speelt een grote rol.

Bavaria

Bavaria is één van de 19 merken van moederbedrijf Bavaria N.V. In totaal werken er in binnen- en buitenland...

De Gulbergen BV

Oorspronkelijk was het terrein het domein van de Vuil Afvoer Maatschappij (VAM). Per spoor werd...

Dommel 18

Café & Steakhouse Dommel 18 is een bruin café met een frisse en eigentijdse uitstraling...

CreaGiftsWear

CreaGiftsWear is ontstaan uit de overname begin 2020 van CreaGivity en CreaWear door D&J Workwear + Premium Gifts. Het resultaat is één leverancier…
Altijd in beweging! Frits Dijk International BV is een internationale toeleverancier van kwaliteitsproducten voor trailers, aanhangwagens en trucks.

QLYX

Bouwen, verbouwen, renoveren, uitbreiden? QLYX zorgt voor de perfecte finishing touch...
Axians is het ICT merk van VINCI Energies. Axians is een sterk verbonden, internationaal netwerk van business units die soepel samenwerken ....
e-Quest biedt totaaloplossingen op het gebied van IT voor bedrijven. Met onze diensten ..........

Steegaa Interiors

Vakmanschap tot in perfectie
Onze kracht
Bij Steegaa Interior werken we met puur vakmanschap en passie voor materialen.
Whatever the challenge,
we will build it

Galvano Metaalhandel B.V.

Galvano Metaalhandel B.V. is een groothandel uit Eindhoven en levert een zeer compleet assortiment platen en langgoed in staal, rvs en aluminium. Galvano Metaal staat voor snelheid, kwaliteit en service.

SimpleComply implementeert innovatieve betrouwbare oplossingen en bewezen technologieën met aanvullende diensten voor zorginstellingen in de volgende vakgebieden: afvalbeheer en digitale transformatie. Naast deze vakgebieden is het mogelijk om onze oplossingen te gebruiken door middel van leasing.
Silver

Wesselman Accountants

Wesselman Accountants | Adviseurs is een fullservice accountants- en advieskantoor waar dagelijks 130 adviseurs klaarstaan met één doel: cliënten laten excelleren.

Swinkels Tuinaanleg en Onderhoud BV bestaat sinds 1994 en werkt voor particulieren, bedrijven en instellingen.
Wij beschikken over een zeer compleet machinepark om al onze werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren.
Een vertrouwd familiebedrijf sinds 1986 Wij hebben 30 jaar ervaring in schoonmaak, zijn groot geworden door de betrokkenheid bij onze opdrachtgevers en weten onze medewerkers aan ons te binden.
Keihard IMPACT maken! Daar zijn wij bij Impact Media Concepts iedere dag mee bezig is. Als full-service marketingbureau hebben we alles onder één dak en is geen uitdaging te groot (of te klein).
INTERIEURONTWERP & WOONINSPIRATIE IN ONZE JAB SHOWROOM
Bent u op zoek naar wooninspiratie of wilt u een persoonlijk interieuradvies? Voor een stijlvol, exclusief interieur dat bij uw wensen past
SuitsU is een (maat)kledingbedrijf dat gespecialiseerd is in pakken, jasjes en shirts voor heren en dames. Ik, Hans van Broekhuizen, eigenaar van SuitsU combineer vakmanschap en advies met luxe materialen om zo uw persoonlijkheid terug te laten komen in uw maatkleding.
Het verschil zit in de details
Veilige en slimme werk- en leefomgevingen
Bewust zelf bouwen
De software ontwikkelaar voor zowel uw web als mobiele applicatie. Knapp heeft ruime ervaring in de ontwikkeling van maatwerk Software voor mobiele apps en web applicaties. Zo helpt Knapp overheden, bedrijven en startups met hun software oplossingen van concept tot volwaardig eindproduct.
Buitenreclame zet je bedrijf in de schijnwerpers. Zowel overdag als in de avonduren. Brouwers Reclame realiseert al ruim 20 jaar kwalitatief hoogstaande gevelreclames en lichtreclames. Opvallend en honderd procent afgestemd op je persoonlijke wensen. Benut ook de kracht van lichtreclame voor je bedrijf, organisatie of horecazaak? En trek de aandacht met een reclame die opvalt, verrast en een boodschap uitdraagt. Onze experts richten de focus op de volgende lichtreclames: neonreclames, ledreclames en belettering & signing.
Spoor3HRM is gespecialiseerd in baanbegeleiding in de breedste zin van het woord. We ondersteunen MKB-ondernemers met hun doorlopende HR-activiteiten middels ons HRM-loket, verzorgen loopbaanbegeleiding- en outplacementtrajecten én we bemiddelen in flexibel en vast personeel als wervings- en selectietraject of in de vorm van detacheren of uitzenden.
EverCare is gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen van verzekeringsproducten en hypotheken. Het bestaan van EverCare valt en staat bij onafhankelijkheid. Daar waar anderen linksaf slaan, gaan wij rechtsaf. Zo staat het beste advies voor onze klant altijd voorop. Doordat vader en zoon samen aan het roer staan zijn wij toekomstgericht en investeren we in beweging en innovatie om onze dienstverlening te laten aansluiten bij de wensen van de klant. Onze missie is daarom: Echte verbinding maken, zodat wij onze klanten kennen en zij ons.

Satety Masters

Werd opgericht in 2003 met als doel het produceren en leveren van persoonlijke beschermende kleding en uitrusting aan brandweerlieden, militairen, politie en industrie. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen geleverd door gevestigde bedrijven, om ervoor te zorgen dat we voldoen aan alle relevante normen en standaarden in de respectieve markten. De kracht van Safety Masters ligt in het potentieel om elk ontwerp op maat te maken en te produceren.

GJ Personeelsdiensten

Jouw betrouwbare partner in HR Voor iedere HR uitdaging bestaat een ideale oplossing. Bij iedere werkgever past een ideale kandidaat. Met jarenlange specialistische ervaring binnen HR, draait onze werkwijze om kwalitatieve verbinden en solide kwaliteit van dienstverlening. Zo leggen wij de focus op duurzame klantrelaties, specialistische expertise en een krachtig netwerk van professionals. Wij gaan flixibel en doelgericht voor je aan de slag, met een flinke dosis enthousiasme. Omdat wij je zorgen uit handen nemen, kan jij je richt op wat écht belangrijk is. De groei van je onderneming.

 

De vraag naar metalen als grondstof voor nieuwe producten blijft onveranderd groot, terwijl het winnen van nieuwe metalen uit schaarse bronnen een steeds grotere impact heeft op het milieu en onze leefomgeving.
Als Installatiebedrijf P.Voss houden wij ons bezig met badkamer- en keuken inrichting. U kunt bij ons terecht voor advies, 3D ontwerpen en informatie over de nieuwste producten op het gebied van sanitair en keukens. Breng een bezoek aan onze showroom in Nijnsel (2250m²) waar u de mooiste producten van onder andere Grohe, Villeroy & Boch, Keuco, Damixa en Rotpunkt-Keukens kunt bewonderen. Daarnaast realiseren wij complete loodgieterwerken en verwarmingsinstallaties, en houden we ons bezig met het plaatsen van ventilatie- en airconditioningsystemen. Ook leveren en monteren wij CV-ketels en bieden wij service / onderhoudscontracten aan.
ATB b.v. verzorgt al ruim 35 jaar afdichtingen voor zowel nieuwbouw als bestaande woningen. U kunt dan denken aan badkamers, toiletten, vloeren (tegels/natuursteen), sanitair, kozijnen, dilatatievoegen enz. In overleg met de klant wordt er gekeken naar de juiste applicatie en kleuren. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het opsporen en compleet herstellen van lekkages in badkamers en de gevolgschades hiervan.
SolarTech International B.V., gevestigd in het Evoluon in Eindhoven, legt zich toe op het leveren van in-dak systemen voor het tegelijkertijd winnen van thermische én fotovoltaïsche energie. We doen dit onder de productnaam Energiedak®
Bronze
Als internationaal opererende handelsonderneming heeft DWTN (handelsnaam van Diederen Afwateringstechniek B.V.) een omvangrijk assortiment voor woningbouw, utiliteitsbouw, grond-, weg- en waterbouw, installatietechniek en industrie. Naast het leveren van producten ondersteunen wij u met technisch advies en sterke service. Wij streven naar een compleet assortiment, met een sterke focus op de behoeften van onze klanten.
Unica Special Coatings B.V. ontwikkelt en produceert een breed gamma aan beschermende coating systemen, zowel watergedragen als oplosmiddelvrij en heeft sinds 1976 bij een groot aantal relaties een goede reputatie opgebouwd een van absoluut vertrouwen, recht door zee en sterk; een van zeggen wat je doet en doen wat je zegt. En met die instelling zien we steeds weer mogelijkheden om Unica Special Coatings B.V. nog verder uit te bouwen tot de turnkey-supplier in coating solutions, die we zijn.
Startblock: Betaalbaar en duurzaam wonen Onze uitdaging? Het verlagen van het woningtekort voor starters en een- en tweepersoonshuishoudens. Door een hoge focus op de essentie van bouwen en wonen, hebben we een betaalbare en duurzame woning ontwikkeld.
WFS PRO levert vernieuwende en tailormade services op het gebied van Consultancy, Managed Services en Recruitment. Zowel nationaal als internationaal.

Doez bedrijfsadvies

Sinds ruim 7 jaar dat Profashionals nu bestaat (2016), durf ik te stellen dat wij het verschil maken binnen de bedrijfskledingbranche. Dit doe ik vanuit mijn Hospitality achtergrond en ervaring, (waarin ik ruim 20 jaar actief ben geweest in de regio Eindhoven). Hierdoor werk ik op een andere manier dan de gemiddelde bedrijfskledingleverancier en weet klanten voor langere tijd aan Profashionals te binden. Hoe doe ik dit dan?
Koffie Totaal is een groothandel voor alles op het gebied van koffie. Onze specialiteit is bonenkoffie, maar wij hebben een zeer uitgebreid assortiment andere koffies en bijproducten.

VB Vastgoedinrichter

VB vastgoedinrichter levert oplossingen! Alles wat we doen, doen we met veel enthousiasme en in een zeer hoog tempo, uiteraard zonder in te boeten op kwaliteit. We werken voor compleet verschillende klanten met elk hun eigen eisenpakket en budget. Het is voor ons net zo uitdagend om een kantoor van een multinational als een object voor een organisatie met een klein budget te realiseren.

Beast Interiors

Dé specialist in unieke en exclusieve interieurobjecten. BEAST-interiors is ontstaan uit een passie voor natuur, dieren en unieke objecten die het interieur verrijken. Al meer dan 20 jaar bieden we een gevarieerd assortiment van geweilampen, meubels en accessoires gemaakt van gewei, opgezette dieren en huiden tot prachtige vlinderstolpen. Daarnaast hebben we een wisselende collectie van veelal vintage en antieke dressoirs, tafels, stoelen, kleden en unieke beelden. BEAST interiors was voorheen De Jachtkamer. Dankzij een groeiende internationale klantenkring en uitbreiding van het assortiment voeren we sinds 2020 de naam BEAST interiors.