0492 - 592455 | keuze 2

S05a ZOAC

De zomeravondcompetitie (ZoAc) is een laagdrempelige, gezellige inloopavond met een klein competitief karakter. Dit jaar, 2024, vindt de ZoAc plaats vanaf 24 april t/m 21 augustus.

Zowel leden als niet-leden zijn welkom. Niet-leden en OC-leden betalen een greenfee voor 9 holes met 25% korting. De maximale handicap om deel te nemen is 45.

Elke woensdag kun je starten vanaf 17.30 uur. (Vanaf 17.00 uur kun je je aanmelden bij de wedstrijdleiding.) De laatste starttijd is ruim 2 uur voor zonsondergang.
21 augustus is shotgun om 17.30 uur.

Inschrijven
Inschrijven alleen aan de wedstrijdtafel in volgorde van aanmelden. Je kunt je inschrijven voor de sprookjes- of de libellenbaan.
Het gebruik van een buggy/handicart dient vooraf bij de caddymaster gereserveerd worden.

Greenfees, buggy’s en inschrijfgeld à € 3,00 (voor zowel clubleden als gasten) moet ter plekke voldaan worden met pin/QR code. Contant betalen is niet mogelijk.

ZoAc greenfee tarief
Er zijn speciaal voor de ZoAc gereduceerde greenfee tarieven.
Voor de ZoAc greenfee geldt een korting van 25% op de reguliere greenfee. Bij afname van 6 ZoAc-greenfees betaal je er maar 5! Deze zijn alleen geldig tijdens de ZoAc en zijn ook persoons gebonden.

We spelen voor de gezelligheid, maar we houden wel uitslagen bij. Hierbij zijn er 2 categorieën. Lage hcp 0-18. Hoge hcp 18.1-45.0.

We spelen voor dagprijzen: voor elke lus hebben we een 3de, 2de en 1e prijs.
Ook zijn er elke week prijzen voor bijzondere verrichtingen zoals: neary, longest voor dames en heren, ook voor elke lus. Heb je al eens gewonnen dan wordt je score in een volgende keer gekort om iedereen de kans te geven in de prijzen te vallen.

Ringerscore
Elke keer als je meespeelt, houden we je beste score op elke hole bij. Die beste score blijft staan. De (tussen)stand kun je volgen op E-Golf4U app. Klik bij wedstrijden door naar competities.

Dit en meer info is te lezen via deze link: uitleg ZOAC.