0492 - 592455 | keuze 2

Als lid van Golfclub De Gulbergen maakt u onderdeel uit van een hele actieve vereniging. Een vereniging waar veel te beleven is. Zo worden er vaak activiteiten georganiseerd. Activiteiten waar zowel beginnende als ervaren wedstijdspelers aan mee kunnen doen. De activiteiten vinden niet alleen in het seizoen plaats, ook buiten het golfseizoen is de vereniging actief.

Bij het oprichten van de golfclub werd het belangrijk gevonden dat wij een laagdrempelige golfclub werden. En dat is gelukt! We zijn niet alleen laagdrempelig gebleven. We zijn vooral een hele gezellige vereniging geworden. Een club waar je graag bij wilt horen! Wij heten u dan ook meer dan van harte welkom. Wilt u in een elevator pitch horen waarom het lidmaatschap bij ons zo aantrekkelijk is <klik dan hier> voor de persoonlijke boodschap van onze voorzitter.

Word lid van Golfclub De Gulbergen!

Word lid van Golfclub De Gulbergen en geniet van onze prachtige golfbanen, speel mee in competities en maak gebruik van onze oefenfaciliteiten.

Clubhuis Golfclub De Gulbergen

Golfclub De Gulbergen heeft een aantal verschillende actieve commissies. Deze commissies zorgen voor een gezonde, gezellige en actieve vereniging voor al onze leden.

Lees meer over onze commissies.

Een lidmaatschap bij Golfclub De Gulbergen geeft u ook nog verschillende voordelen bij het spelen op andere golfbanen.

Lees meer over de Samenwerkende Golfbanen.