0012 345 6789
office@insightfx.com
64184 Graham Place

Wie is B4B

Volgens het woordenboek staat bliss gelijk aan extase en extreem geluk. Dat gun ik iedereen in zijn leven, werk en zaken doen. Bliss betekent voor mij ook ‘zonder verstoringen’. Iedereen heeft in potentie alles in huis om te doen waarvoor hij of zij op deze wereld is en daar gelukkig van te worden. Als je die bestemming niet bereikt of uit het oog bent verloren, zit er dus wat in de weg. Ik help mensen graag ontdekken waar die verstoring zit en hoe die is op te lossen, met intuïtie en verstand in balans. Ik weet uit eigen ervaring hoe rijk je leven daarvan wordt.

Al aan het werk op jonge leeftijd, in loondienst, bij multinationals en MKB ondernemingen en altijd de droom om mijn eigen bedrijf te starten. Lange tijd durfde ik het niet aan en bedacht altijd van alles waarom dat toch echt niet kon: niet genoeg gestudeerd, te weinig financiële middelen, niet genoeg vaardigheden en nog veel meer onzekerheden. Die gedachten hielden me lange tijd vast waar ik zat. Een ingrijpende gebeurtenis in mijn leven was een keerpunt. Ik leerde luisteren naar mijn intuïtie waardoor mijn beperkende overtuigingen langzaam verdampten. Vanuit een nieuw ontdekt onmetelijk potentieel ben ik de uitdaging aangegaan.

Mijn doel was om mijn zachte, vrouwelijk, intuïtieve kant in te zetten in een leuke, mannelijke, zakelijke en fysieke wereld. Mijn affiniteit met bouwen zette ik om in het bedrijf dat hekwerken levert voor bouw en evenementen. Een succesvol bedrijf dat ik een aantal jaar geleden heb verkocht. Het was een geweldige tijd waarin ik enorm heb genoten en veel geleerd. Toch wilde ik verder.

Ik nam tijd voor bezinning en rust en ontdekte ik dat heel mijn leven in het teken staat van mensen ondersteunen, inspireren, motiveren en coachen. Op school kwamen klasgenoten al met hun problemen naar me toe. Op alle plekken waar ik gewerkt heb, namen mensen me in vertrouwen. Zij leken succesvol en sterk aan de buitenkant, maar diep ongelukkig van binnen. Mensen helpen door te luisteren, vragen te stellen en inzicht te geven, ging als vanzelf. Met dat inzicht wilde ik verder.

Die mooie ontdekking is de reden dat ik in 2015 opnieuw het roer heb omgegooid. Ik investeerde in vele opleidingen, in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en groei. Met die blissvolle bagage richt ik me professioneel volledig op trainen en coachen van succesvolle ondernemers en CEO’s die vaak onder grote druk functioneren. Met mij als confidante is het een stuk minder eenzaam aan de top. Gewoon omdat je in alle vrijheid en vertrouwen ook eens over jouw twijfels kunt praten.