0492 - 592455 | keuze 2

S05a ZOACDe ZoAc is een laagdrempelige, gezellige inloopavond met toch een beetje competitief karakter. Dit jaar vindt de ZoAc plaats van de eerste woensdag van mei t/m de laatste woensdag van augustus.

Zowel leden als niet-leden zijn welkom. Niet-leden en OC-leden betalen een greenfee voor 9 holes met 25% korting.
Ook leden en gasten met een handicap hoger dan 36 zijn welkom. Je speelt dan met hcp 36 en doet dan mee in deze categorie!

Elke woensdag kun je starten vanaf ca. 17.00 uur. De laatste starttijd is ruim twee uur voor zonsondergang. Dit melden we in onze wekelijkse nieuwsbrief, die je op maandag krijgt.
In het restaurant kun je tegen een schappelijke prijs een daghap bestellen.

Inschrijven
Inschrijven bij voorkeur via deze link:
wedstrijden-egolf4u
Je kunt je inschrijven voor de Sprookjesbaan of de Libellenbaan. Bij inschrijving kan ook aangegeven worden of je gebruik wenst te maken van buggy/handicart.

Gasten kunnen door spelers van De Gulbergen via E-Golf4U ingeschreven worden. Zij kunnen zich echter ook op de wedstrijddag zelf bij de organisatie laten inschrijven. Dit kan tussen 17.00 uur en ca.19.00 uur.

Greenfees, buggy’s en inschrijfgeld € 3,00 voor zowel clubleden als gasten moeten ter plekke voldaan worden, bij voorkeur met PIN.

ZoAc Greenfee tarief 2022
Op het greenfee tarief voor de ZoAc 2022 geldt een korting van 25%. Deze greenfees zijn alleen tijdens de ZoAc geldig. Bij afname van zes vouchers in één keer betaal je slechts de prijs van vijf greenfees.

We spelen voor de gezelligheid, maar we houden wel uitslagen bij:

  1. We spelen voor dagprijzen: voor elke lus hebben we een 3e, 2e en 1e prijs.
  2. Ook zijn er elke week prijzen voor twee van deze bijzondere verrichtingen: neary, second neary, longest voor dames én heren, ook voor elke lus.

Ringerscore
Elke keer als je meespeelt, houden wij je beste score op elke hole bij. Die beste score blijft staan en is na elke ronde terug te zien op de website. Om in aanmerking te komen voor de prijzen moet je minimaal 60% van onze avonden meegespeeld hebben.
Tegen het einde kan het spannend worden: als je kans op een klassering in de top drie maakt wordt het tactisch kiezen tussen de twee lussen.
In de ringerscore kennen we drie categorieën:

  • HCP -3 t/m 11.9
  • HCP 12 t/m 23.9
  • HCP 24 t/m 36

Voor de drie besten in elke categorie hebben we prijzen op de slotavond.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar: zoacgulbergen@gmail.com

Met sportieve golfgroeten,
de ZoAc-commissie,

Hanneke Grufman, Helma Michielsen, Jeanne Luyben
Hans Damsteeg, Eric Jansen, Luvic Jansen